در گفت و گو با فارس
نيكبخت: با كمال ميل به كميته انضباطي خواهم رفت
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: باتوجه به اينكه بيحرمتي نداشتم، با كمال ميل به كميته انضباطي فدراسيون ميروم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: پس از اعلام اينكه كميته انضباطي مرا دعوت كرده تا به فدراسيون بروم، مصاحبهاي انجام ندادم. مصاحبه امروز و روز گذشتهام كاملا كذب است. اين مورد را دوستانم در مطبوعات ميتوانند شهادت بدهند چون قصد داشتم آرامش لازم را برقرار كنم.
وي افزود: بازيكني هستم كه اگر حرف بزنم، هيچ وقت آن را تكذيب نميكنم چون از هيچ كس به غير از خدا نميترسم.
نيكبخت درباره حضورش در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: براي از بين بردن حاشيه و رفع سوء تفاهمها، هر وقت كه بگويند به كميته انضباطي ميروم؛ اما بدانند كه اين دعوت به خاطر بازي مقابل پيام خراسان است؛ نه دربي 65.
وي در باره حضورش در كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: ميتوانند لبخواني را بياورند و ببينند كه قضيه چه بوده است. حرفي نزدم و ترسي هم ندارم. اگر آقاي قطبي گزارشي در مورد من داد، در خدمت باشگاه خواهم بود؛ ولي تا كنون افشين قطبي حرفي در مورد من نزده است.
نيكبخت خاطر نشان ساخت: برخي به خاطر اينكه در مطبوعات پول به جيبشان نميرود، در مواقع حساس از سوي من حرفهايي را منتشر ميكنند تا ذهن كميته انضباطي، باشگاه و سرمربي تيم را خراب كنند كه براي آنها متاسفم.
مهاجم تيم پرسپوليس يادآور شد : بازي سختي در مقابل ابومسلم داريم و من هم تابع كادر فني هستم. اميدوارم با اعتماد به من بتوانم دوباره در تركيب اصلي قرار بگيرم؛ در غير اينصورت روي نيمكت مينشيم و براي تيم دعا ميكنم.

Bookmarks